Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 10/08/2020 έως 23/08/2020. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες έχουν απενεργοποιηθεί... Καλό καλοκαίρι!! :)

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος


Γρήγορα και εύκολα ακολουθώντας τα βήματα από την προσθήκη στο καλάθι αγορών και στην συνέχεια στην φόρμα παραγγελίας (Ολοκλήρωση Αγορών).
Με αυτή την διαδικασία κατοχυρώνονται οι δεσμεύσεις των προϊόντων / τιμών , πραγματοποιείται σωστά η ενημέρωση σας μέσω email ή mobile sms ή τηλεφωνικά.

2) Από την έδρα μας

Μπορείτε να μας επισκευθείτε στην έδρα μας, Σκρα 39 Καλλιθέα Αττικής, στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος και να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές μέσω τηλεφώνου

Εφόσον τα είδη που επιθυμείτε δεν περιλαμβάνονται στην λίστα του www.stokostos.gr μπορείτε να αποστείλετε email στο: sales@stokostos.gr αναφέροντας τα στοιχεία τιμολόγησης σας ή απόδειξης, παράδοσης, όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου παραγγελίας και θα επικοινωνούμε μαζί σας.

Παραστατικά Πώλησης


Σε όλες τις παραγγελίες εκδίδουμε απόδειξη ταμειακής μηχανής ή τιμολόγιο όπου συννοδεύουν το δέμα σας στην εσωτερική ή εξωτερική του συσκευασία.
Τιμολόγια εκδίδονται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο, διεύθυνση έδρας, επάγγελμα.