Η Εταιρία μας

Η εταιρεία Βασιλειάδης Χαρ. Βασίλειος & Σια Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “Πανηλεκτρονική” και Αρ. ΓΕΜΗ 000566501000 με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του Χονδρικού και Λιανικού Εμπορίου Ηλεκτρονικού και Ηλεκτρολογικού υλικού, Οικιακών και Επαγγελματικών συσκευών από το 1984 με βασικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις ανάγκες σας, ανάπτυξε το 2012 το ηλεκτρονικό κατάστημα stokostos.gr με στόχο την παροχή καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής ποιότητας από οπουδήποτε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα δημιουργώντας μια νέα εποχή eshop στα Ηλεκτρονικά στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς και να προσφέρουμε σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Το μυστικό της επιτυχίας για μας είναι ο συνδυασμός της διάθεσης ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ξεπερνώντας τον απρόσωπο χαρακτήρα του ηλεκτρονικού εμπορίου ασχολούμαστε με τους πελάτες μας εξατομικευμένα. Οι διαφορετικές ανάγκες και οι ιδιαίτερες επιθυμίες κάθε πελάτη εξετάζονται και αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή προσφέροντας εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας απλό και κατανοητό μενού πλοήγησης και εύκολα φίλτρα για το διαχωρισμό των κατηγοριών στόχος μας είναι να κατανοείται εύκολα τον τρόπο λειτουργίας του stokostos.gr και να μπορείτε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα προϊόντα που αναζητάτε.

O επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, είναι οι απαράβατες αξίες πάνω στις οποίες διαμορφώνουμε και θεμελιώνουμε τις μακροχρόνιες επαγγελματικές μας σχέσεις προσδίδοντας ικανοποίηση στους πελάτες και στους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται. Η διαδικασία βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών είναι μια συνεχής προσπάθεια έχοντας σαν βασικό στόχο την συντήρησή της σε ένα υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, να ακούμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να μας επισκεφθείτε και σας ευχόμαστε καλές αγορές!!

Βασιλειάδης Βασίλειος